Tietoa meistä


Me olemme porukka, jolla on visio. Sujuva ja oikeudenmukainen taksiliikenne. Hintojen pitää joustaa - molempiin suuntiin. Taksit seisovat pitkissä jonoissa taksitolpalla odottamassa sitä kuuluisaa piilokysyntää, jota ei taksin perinteisillä taulukkohinnoilla tule koskaan syntymään. Toisaalta, jos asiakkaana haluan yön pikkutunneilla päästä ravintolasta kotiin mahdollisimman nopeasti, minulla ei ole tähän asti ollut mitään keinoa tehdä tarjousta, joka on kelle tahansa kuljettajalle sellainen, että se kannattaa ottaa heti. Nyt on.

Haluamme myös, että hyvät kuljettajat palkitaan. Siksi Rideal-järjestelmässä laadukkaimmat tienaavat eniten, jolloin kaikkien kuljettajien kannattaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Se kun näkyy lompakossa. 

Meillä on kokemusta. Me olemme rakennelleet mobiilisovelluksia ja digitaalisia palveluita ennenkin. Itse asiassa suurin osa tiimistämme on toiminut taksialan sovellusten ja taustajärjestelmien parissa vuosia, osa jopa toistakymmentä vuotta. 

Meillä on hyvät yhteistyökumppanit. Kaikkea emme tee itse. Mutta nekin asiat hoidamme hyvin, koska meillä on loistavia yhteistyökumppaneita, jotka osaavat ne asiat mitä me emme. Tähän porukkaan laskemme sijoittajat, taksiyrittäjät ja kaiken siltä väliltä.

.